VISION Építésziroda

A cég alapvető szemlélete a pontosság, megbízhatóság és precizitás. Munkamódszerünk elismerést váltott ki megbízóinkban és azon szakmailag kiemelkedő hazai építészekben akik 13 éves fennállásunk óta folyamatosan biztosítják irodánknak az újabb kihívásokkal teli munkákat.

A ránk bízott feladatokat minden esetben magas színvonalon látjuk el, legyen szó akár a tervezés kezdeti lépéseiről –a megbízóink igényeinek pontos felméréséről–, akár az épület megvalósításáig tartó teljeskörű mérnöki szolgáltatásokról.

Hisszük, hogy „igazán jó” épületek csak oly módon jöhetnek létre, ha azokat előkészítésüktől kezdve, valamennyi tervezési fázison keresztül az átadásig végigkísérhetjük, biztosítva ezzel, hogy megbízóink az eredetileg tervezett igényeiknek megfelelő építészeti és műszaki minőséget élvezhessék.

Munkatársaink kiválasztásánál alapvető szempont volt, hogy tudjanak azonosulni cégünk ezen elvárásaival. Összeszokott csapatunk nagyfokú rugalmassága biztosítja megrendelőinknek, hogy az elvállalt feladatainkat fennállásunk óta kivétel nélkül határidőre, az egyeztetett műszaki színvonalon, hiánytalanul teljesítettük.

Generáltervezői tevékenységünket neves hazai mérnökirodákkal együtt végezzük. A több éves múltra visszatekintő együttműködés és a társtervezőink önálló szakmai múltja a garancia az építészirodánkból kikerülő tervek egyeztetettségére.