VISION Építésziroda
MAGYAR PASSZÍVHÁZ SZÖVETSÉG TAGJA
passzívház Budaőrs passzívház Balaton-felvidék passzívház Érd Parkváros

Több ezer európai –főként német és ausztriai– családi ház és középület után 2008 óta hazánkban is egyre növekszik az építtetői igény az energiatakarékos házak, illetve azokon túl a passzívházak iránt.
Magyarország és a térség gázellátásával kapcsolatos problémák sokak figyelmét fordították az aktív fűtés nélküli családi házak felé.
A passzívházak koncepciója olyan választ ad a fenntartható fejlődés és a környezettudatos építészet kérdéseire, melyet szakmailag és emberileg is követendőnek tartunk.

Cégünk az elmúlt években fokozatosan képezte munkatársait, valamint folyamatos kapcsolatot tart az ez irányban elkötelezett vezető európai építőanyag márkák képviselőivel. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy a passzívházak tervezéséhez és megvalósíthatóságához szükséges átfogó ismeretek birtokában legyünk. Szintén ezen céllal hoztuk létre a passzívházteam tervező csapatot, mert hisszük, hogy hiába a sok magas színvonalú termék, ha azok pontos tervek és szakmai ismeretek hiányában nem megfelelő módon kerülnek beépítésre.

Cégünk teljes körű tervezési szolgáltatással áll leendő megbízói részére a telek kiválasztásától az anyaghasználaton keresztül az átadásig felmerülő összes problémáig. Ezzel biztosítani tudjuk, hogy az építtető által megálmodott és az általunk megtervezett épületek az eredeti elképzeléseknek megfelelően, passzívház minőségben valósuljanak meg.

Passzívházakról és a társtervező cégekről bővebben a www.passzivhazteam.hu oldalon olvashatnak,
míg irodánk aktuális passzív családi ház tervezési feladatait, referencia munkáit BLOGunkban tekintheti meg.

VISION Építésziroda
"Passzívház egy kézből"
2009.10.15.